skip to Main Content

‘Michiel bevraagd, bemoedigd en confronteert met als resultaat nieuwe inzichten, scherpe keuzes en persoonlijke doorbraken.’

| Joël Aerts,
managementconsultant

‘SCHERPERE KEUZES’

‘Michiel kan snel doordringen tot de kern. Door middel van gerichte vragen laat hij je nadenken, zodat je zelf tot nieuwe inzichten komt.’

| David van der Stoep,
Freelance test consultant

‘Michiel verstaat de kunst om beeldend feedback te geven met behulp van het whiteboard of briefjes met sleutelwoorden tijdens een wandeling.’

| Ben Slik, IT-professional

‘HET
ZIJN DE VRAGEN’

‘Omdat ik in een burn out terecht kwam wilde ik naar mijn leven kijken. Michiel stelt dusdanig vragen, dat je zelf gaat nadenken en je zelf beter leert kennen. Op deze manier ontdekte ik zelf mijn sterke en zwakkere kanten.’

| Annemarie Kaasenbrood,
controler Shelter Haarlem

‘Michiel is een bijzonder begaafd coach, in staat je te prikkelen om zelf tot een conclusie te komen en je te helpen in het veranderproces.’

| Jan den Haan, predikant Kerk van de Nazarener en directeur Rotsvast.

‘MEER INZICHT GEKREGEN’

‘Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben. Ik heb stilgestaan bij levenskeuzes en moed gekregen om knopen door te hakken. Michiel is wijs en met weinig woorden heeft hij de kern weten te raken. Bovendien is hij niet bang om je de waarheid te zeggen.’

| Sjaak Ju, jeugdhulpverlener

‘EEN BETERE LEIDER’

‘Dankzij de goede vragen van Michiel en zijn heldere analyses kwam ik er tijdens de gesprekken met hem achter hoe ik de sturende kant van leidinggeven beter kon inzetten. Het heeft mij een betere leider gemaakt.’

| Arjo Barth, teamleider Youth for Christ

‘Door het coachingstraject sta ik veel meer ontspannen in het leven.’

| Helmoet Hendriks, directeur Hendriks Adviesgroep

DIRECT EEN GRATIS INTAKE?

Back To Top