skip to Main Content

WAAROM DE NAAM
‘ANDERS DENKEN’ ?

In 2014 startte ik mijn een eigen bedrijf. Alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd wordt nu zichtbaar in ‘Anders denken, coaching en training’. In de bijbel kwam ik deze spreuk tegen: ‘U moet anders worden, door een nieuwe manier van denken.’ Zo kwam ik op de naam van mijn bedrijf ‘Anders denken’.

Betrokken zijn bij de ontwikkeling van anderen en hen zien veranderen is het mooiste wat er is! Als coach en trainer stel ik vragen, houd ik mensen een spiegel voor, confronteer en nodig ik uit tot actie om mensen in beweging te krijgen. Verandering is niet makkelijk, het meeste gedrag (en ineffectief gedrag zeker) is door de jaren ingesleten geraakt.

ANDERS
LEREN
KIJKEN

Hoe slijt je het eruit? Het is eerlijk en realistisch om te zeggen dat zaken niet van de ene op de andere dag helemaal zijn zoals je dat graag zou willen. Anders leren kijken helpt daarbij, zeker met hulp van een goede coach. Anders kijken naar de situatie waar je in zit of anders kijken naar jezelf, naar je eigen handelen.

Vervolgens is het belangrijk om anders te gaan denken dan je voorheen deed. Bijvoorbeeld minder kritisch naar jezelf of positiever naar anderen om je heen. En dan vanuit het anders gaan denken, ook anders gaan handelen. Dit gaat natuurlijk met vallen en opstaan. Ik geloof niet in het aanleren van trucjes, dat zijn vaak cosmetische veranderingen. Ik ga voor verandering die van binnenuit komt. Anders denken is een voorwaarde voor blijvend veranderd gedrag. En dat is wat ik zie gebeuren bij mensen die ik coach: een échte verandering in het door hun gewenste gedrag.

DIRECT EEN GRATIS INTAKE?

Back To Top